Bill C319: stä ei todennäköisesti tule lakia pian

viime kuussa keskustelin kontaktiurheilun aivotärähdyksistä ja korostin joitain Kanadan lainsäädäntötoimia, jotka koskivat tätä asiaa, mukaan lukien liittovaltion lakiesitys C319. Osallistuin lakiesityksen hitaaseen edistymiseen spekuloimalla siitä, ettei siitä tule lakia.

Tällä viikolla lakiehdotuksen kirjoittaja, parlamentin jäsen Bill Thibeault, oli tarpeeksi ystävällinen ottamaan minuun yhteyttä antamaan minulle käsityksen lakiesityksen edistymisestä. Lyhyesti sanottuna lakiesitys ei anna lakia pian, jos ollenkaan. Alla on herra Thibeaultin kommentit:

Nykyisessä muodossaan Bill C319 ei tule toiseen lukemiseen vasta jonkin aikaa vuonna 2014, koska paikalla alahuoneen yksityisen jäsenen palvelun etusijalle on melko kaukana listasta. Sieltä sen olisi annettava äänestys toisessa lukemisessa, joka lähettäisi lakiehdotuksen komitealle ennen kuin palataan lopulliseen äänestykseen parlamentissa. Yleensä prosessi, joka pääsee toisesta lukemisesta kuninkaalliseen suostumukseen, olisi noin 3-4 kuukautta.

Vaikka olen edelleen optimistinen siitä, että tämä lainsäädäntö saa riittävästi Newcastle United Paita puolueellista tukea läpäisemiseksi, konservatiivien äskettäinen tahdikkuus muihin tärkeisiin ja puolueettomiin oppositiotuotteisiin sponsoroimiin lainsäädäntöön, kuten NDP: n tylsän menetelmä, ei jätä sitä mahdollisuuksien ulkopuolelle, että että se Lasku ei läpäise puolueellisia syistä.

Kuten aina, jos haluat käydä läpi tämän Real Madrid Paita asian lisäksi yksityiskohtaisesti, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun sopivuutesi mukaan.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Kanadan MMA-laki läpäisee ensimmäisen lukemisen alahuoneessa 25, 2012 “Bill S-209”
Aivotärähdykset taisteluurheilussa ja hallituksen ohjeissa 21. joulukuuta 2012 “Turvallisuusopinnot”
Saskatchewan Pro MMA -laki, josta hallitus on keskustellut; Fighter’s Association- ja erityistarpeiden edut, jotka on keskusteltu 4.March 4, 2014in “Saskatchewan MMA ACF Fiorentina Paita Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.