MMA ei ole “turvallisin urheilu maailmassa”, mutta turvallisempaa kuin monet kriitikot ajattelevat

UFC: n presidentti Dana White toteaa, että MMA “on maailman turvallisin urheilu”.

Ei ole yllättävää, että paljon negatiivista palautetta tuli tästä helposti kiellettävästä lausunnosta. Vaikka tätä kommenttia on kritisoitava tosiasiallisesti virheellisiksi, riita ei saa kadota, että silmiinpistävällä urheilulajilla on kokemus siitä, että se on yleinen loukkaantumisriski, joka on alhaisempi Senegalin Jalkapallomaajoukkue Paita kuin jalkapallo, jääkiekko, paini ja jalkapallo.

Verrattuna muihin taistelulajeihin ja taisteluurheiluun MMA tuottaa samanlaisia vammoja vertaisarvioidun tutkimuksen mukaan, johon pääset täällä OGC Nice Paita ja täällä.

Reaalimaailman tapaustutkimuksiin perustuvan tieteellisen kirjallisuuden on oltava MMA: n ja urheiluturvallisuuden torjunnan kallioperää. Jokaiselle henkilölle, joka yrittää löytää lisää tieteellisiä tietoja loukkaantumisasteista, erityisesti aivotärähdyksistä vammojen määrää, MMA: sta ja muissa urheilulajeissa ehdotan vierailua urheilun aivotärähdyskirjastossa satojen vertaisarvioitujen tutkimusten saatavuuden saavuttamiseksi.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Miksi UFCMay 8, 2013in “Turvallisuustutkimukset” ei saa karkottaa, miksi consussiivisia seurauksia ei Crystal Palace FC Paita pidä karkottaa
Aivotärähdysjutut – Ovatko tulva -aukkoja avautumassa MMA -maailmassa? 13. toukokuuta 2013 1 kommentti
Tutkimus – MMA: lla on suurin vaurioaste taisteluurheilussa 20. syyskuuta 2015 “Turvallisuustutkimukset”

Leave a Reply

Your email address will not be published.