Coker – Rampage korvasi yli miljoona dollaria, ”valmistettu” sopimusrikkomus

Tanskan Jalkapallomaajoukkue Paita oikeudenkäynnit ovat ehkä yksi avenue, joka valaisee eniten kevyesti taisteluurheilun liiketoimintakäytäntöjä ja lisää yksityiskohtia syntyy Bellatorin ja Quintonin välisen jatkuvan sopimusriitojen kautta ” Rampage ”Jackson.

Heidän halutun kieltokanteensa Bellator -presidentti Scott Cokerin tueksi New Jerseyn ylemmän oikeusasteen tuomioistuin antoi tarjoajille yksityiskohtaisia väitteitä Jacksonin sopimusrikkomuksesta.

Sertifikaatti paljastaa, että Jackson suoritti 3 taistelua hänen 6 taistelukaupastaan, ja tähän mennessä on maksettu korvaus seuraavasti:

1. Tesla, jonka arvo on 129 603 dollaria

2. 940 000 dollaria allekirjoitusbonusten, kukkaroiden, sponsorointimaksun allekirjoittamisessa

3. 200 000 dollarin sopimuksen ulkopuolinen maksu

Coker jatkaa, että Jackson jätti ylennyksen epäonnistuneiden yritysten jälkeen neuvotella uudelleen nykyisen sopimuksen todistamisesta seuraavasti

“Kun hän ei pystynyt saamaan enemmän rahaa kuin hänen sopimuksensa, Jacksonin väitti irtisanoa sopimuksen hänen valmistettujen väitteidensä perusteella, että Bellator oli rikkonut”.

Cokerin VfL Wolfsburg Paita koko tuomioistuimen sertifiointi löytyy täältä – Bellator Jackson -määräys (alun perin hankkima MMAJUNE)

Täällä Jacksonin tarinan puolella, kuten hänen Belgian Jalkapallomaajoukkue Paita managerinsa Lee Gwynn kertoi vuoden 2014 lopulla.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Bellator ryhtyy oikeustoimiin estääkseen Quinton Jacksonin taistelemasta UFCMARCH 2, 2015
Quinton Jackson ajatteli kilpailemaan UFCAPRIL 7, 2015
Scott Coker – UFC: n avaaminen Bellatorin kirjat aiheuttaisivat ”hautavahingot” 24. helmikuuta 2017 2 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published.