Kehonrakentajan arvokkain vitamiini: Onko sinulla tarpeeksi?

Kaikki tietävät, että riittävästi vitamiinien kuluttaminen ruokavalionsa kautta on tärkeä tapa ylläpitää yleistä terveyttä ja pitää lihasten rakentaminen ja rasvanpolttoprosessit toimivat optimaalisesti. Jos sinulla on puutteellinen vain yksi vitamiini, sillä voi olla kielteisiä vaikutuksia kirjaimellisesti tuhansiin kehon eri prosesseihin. Vaikka jokaisella yksittäisellä vitamiinilla on tärkeä rooli kokonaiskuvassa, on yksi, joka erottuu ehdottomasti muiden joukosta Club America Paita … Varsinkin kun kyse on kovan harjoituksen kehonrakentajan erityistarpeista.

Puhun vesiliukoisesta C-vitamiinista; Yksi vitamiini, jolla vakavan nostimen ei pitäisi olla vähän.

Tässä on 6 tapaa, joilla C -vitamiinin saanti hyödyttää sinua sekä kuntosalilla että ulos …

1.) Se on voimakas antioksidantti.

Kun happi yhdistyvät muiden yhdisteiden kanssa intensiivisen liikunnan ja luonnollisten kehon prosessien seurauksena, se voi muodostaa niin kutsutut “vapaat radikaalit”. Vapaat radikaalit ovat aineenvaihduntajätetuotteita, jotka hyökkäävät soluihin, mutatoituihin solukalvoihin ja jotka on myös liitetty moniin sairauksiin, kuten syöpään ja diabetekseen.

Antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan estämällä joko niiden muodostumisensa tai lukitsemalla niiden vaikutukset ja neutraloimalla. Antioksidanttina vaikutuksilla C -vitamiini suojaa kehoa vapaiden radikaalien vaurioilta.

2.) Se tukahduttaa kortisolin tuotannon.

Kortisoli on voimakas katabolinen hormoni, joka laukaistaan stressin seurauksena, sekä harjoituksistasi että jokapäiväisestä elämästäsi. Kortisoli stimuloi lihaskudoksen hajoamista energian käytettäväksi, lisää rasvan varastointia (etenkin vatsa -alueella), heikentää lihaksiin kulkevia ravintoainetta ja estää lihaksen palautumista harjoitusten välillä.

C -vitamiinilla näyttää olevan mitattavissa oleva vaikutus kehon kortisolin erityksen vähentämiseen.

3.) Se auttaa steroidihormonien muodostumisessa.

Yksi tärkeimmistä rajoittavista tekijöistä, jotka määräävät kuinka paljon lihaksia ihminen voi rakentaa, on heidän luonnolliset anaboliset hormonitasot. C -vitamiini auttaa näiden hormonien muodostumisessa.

4.) Se parantaa raudan imeytymistä.

Rauta antaa hapen sitoutua veren hemoglobiiniin, joka sitten toimitetaan lihaksille suorituskyvyn parantamiseksi. Matala rautataso vähentää painon määrää, jonka pystyt nostamaan kuntosalilla ja kuinka kauan pystyt ylläpitämään korkeaa voimakkuutta harjoituksen aikana.

5.) Se lisää immuunijärjestelmän eheyttä.

Intensiivisen koulutusohjelman seuraajien tulisi aina olla huolissaan immuunijärjestelmänsä toiminnan pitämisestä optimaalisella tasoilla. Tämä auttaa sinua estämään sairauden ja ylläpitämään suorituskyvyn huipputasoja koko viikon ajan.

6.) Se vähentää lihaskipua.

Kun C -vitamiinin on otettu lähellä harjoituksia, on osoitettu vähentävän lihaskipua harjoittelua seuraavina päivinä. Vaikka tällä ei oikeastaan ole suoria positiivisia fysiologisia vaikutuksia, se voi olla hyödyllinen niille, jotka mieluummin poistaisivat sen syvän kipeän, joka yleensä tuntee lihaksissa kovan harjoituksen jälkeen.

Nyt pitäisi olla selvää, että riittävien C -vitamiinin kuluttaminen päivittäin on tärkeä osa ohjelman tulosten maksimoimista, onko tavoitteesi rakentaa lihaksia vai polttaa rasvaa.

C -vitamiinin päivittäinen korvaus on vain 60 mg, mutta tämä on ohje, joka on tarkoitettu keskimääräisille päivittäisille henkilöille, ei koville harjoitteluurheilijoille. Ne, jotka seuraavat voimakasta lihasten rakentamista ja/tai rasvanpolttoohjelmaa, vaativat tietysti paljon suurempia määriä.

Kääntöpuolella on niitä, jotka suosittelevat C-vitamiinin “mega-annoksien” ottamista, vaikka C-vitamiini on vesiliukoinen (tarkoittaen, että vartalo voi yksinkertaisesti huuhdella ylimääräisen hiki ja virtsan kautta), mega-annostelu ei ole luonnollista meille biokemia ja voisi Cerezo Osaka Paita mahdollisesti keskeyttää muut tärkeät kehon toiminnot.

Kaiken huomioon ottaen suosittelen C-vitamiinin kuluttamista täydentävässä muodossa 500 mg-1500 mg päivittäin, jakautuvat 2-3 annoksille.

Yritä ottaa yksi annos aamulla ja toinen ennen harjoittelua. Useimmat multivitamiinit sisältävät pienen annoksen C-vitamiinia alueella 50-200 mg, joten erillisen C-vitamiinilisäaineen ostaminen on yleensä paras tapa edetä.

Voit myös räjäyttää päivittäisen C -vitamiinin saantiasi lisäämällä luonnollisten Saksan Jalkapallomaajoukkue Paita ruokien, kuten tomaatit, omenoita, appelsiineja ja punaisia/vihreitä paprikoita, kulutusta.

Vaikka et todennäköisesti huomaa välittömiä vaikutuksia lopputuloksellesi yksinkertaisen C -vitamiinilisäajan tuloksena, se voi silti ja sen pitäisi olla osa tehokasta yleistä suunnitelmaa, joka maksimoi tulokset pitkällä aikavälillä.

* Tämä artikkeli on yksinoikeudella Ironmagazine.com -sivustolle, lisääntyminen missä tahansa muodossa ilman aikaisempaa suostumusta on ehdottomasti kielletty.

Lisätietoja oikeasta rasvan polttamisesta, mukaan lukien kalorien saannin, proteiinien, rasvojen, ateriatiheys, ateria com aiheetBination ja paljon muuta, tutustu www.howtoburnfat.com. Voit kirjautua ilmaiseen 6-osaiseen rasvan polttavaan sähköpostikurssiini ja saada välittömän pääsyn tunnettuun kehonmuutosohjelmaani, ”Real Deal Body Transformation System”.

Älä tuhlaa aikaa, vaivaa ja rahaa B.S. ”Ihmepainonpudotusohjelmat”, jotka eivät tuota tuloksia! Opi aito rasvan menetysasiantuntijan paljastama rehellinen totuus ja aloita lopulta nähdä ansaitsemasi nopea rasvan polttavan edistyksen …

Lopulta paljastettu! Sean Nalewanyj puhaltaa painonpudotus- ja ruokavaliopillereiden kannen paljastaakseen rehellisen ja puolueettoman totuuden rasvan polttamisesta, lihaksen rakentamisesta ja terveyden ja energian tasojen lisäämisestä turvallisesti ja luonnollisesti. Ansaitsemasi laiha ja upea runko on vain muutaman napsautuksen päässä … napsauta tätä lukeaksesi lisää nyt ja vastaanottaa ilmainen raportti!

___________________________________________________________________________

Sean Nalewanyj on kehonrakennuksen asiantuntija ja kirjailija myydyimmän Internet-kehonrakennuksen e-kirja: Totuuden rakennuslihakset. Löydät lisätietoja vierailemalla hänen verkkosivustollaan:

Leave a Reply

Your email address will not be published.