5 Rasvatappiomyytiä, jotka lopettavat edistymisen kylmän

Nämä viisi rasva-menetystä valhetta ovat olleet olemassa jo vuosia, ja uskoa, että ne voisivat tehdä rasvan menetysohjelmastasi paljon vähemmän tehokasta. Aika räjäyttää ne vedestä ja saada rasvapolttoa takaisin raiteilleen! Rasva-menetys on aihe, joka on vain täynnä myyttejä, väärinkäsityksiä, vääriä uskomuksia ja suoraa valhetta! Tässä on viisi yleistä rasvan menettämistä myyttiä, jotka voisivat estää sinua saavuttamasta nopeaa, tehokasta rasvan menetystä, johon kehosi todella kykenee.

Rasvan menetys myytti #1-Ruokavaliot eivät toimi

Ruokavaliot todella usein työskentelevät (jopa Hollywood South Beach Crab Taco Cookie -ruokavalio). Juuri mitä tapahtuu ruokavalion päättymisen jälkeen, se on ongelma. Aineenvaihdunta on hidastunut pitkittyneellä vähäkalorisella saannilla ilman asianmukaista harjoittelua. Ja sitten kun henkilö palaa takaisin “normaaliin” syömiseen, he palaavat normaaliin syömiseen … syöminen, joka lisäsi ylimääräistä rasvaa.

Tarkastelen “ruokavaliota” työkaluna ja se on työkalu, jota voidaan käyttää lyhytaikaisesti tiettyyn tarkoitukseen.

Elämäntapa on mitä teet, kun et ole tietyllä ruokavaliolla ja siellä ihmiset yleensä menevät pieleen ja syyttävät sitten ruokavaliota.

Rasvan menetys myytti 2-Erittäin matalan kalorien syöminen on haittaa rasvan menetykselle

Toinen suora myytti… erittäin vähäkalorien syöminen (ja jopa täydellinen paasto) voi olla erittäin hyvä rasvan menetykselle. Se luo paljon suuremman kalorien alijäämän, joka puolestaan pakottaa kehon luottamaan varastoidun rasvan energialle.

Temppu on, että et halua syödä kovin matala kaloria, joka on pitkään … koskaan muutaman päivän. Kun syöt erittäin matalakaloria pitkiä venyksiä, silloin joudut vaikeuksiin aineenvaihdunnan hidastumisen kanssa.

Muutama päivä täällä, ja siellä voi olla mukava potku, jotta rasva-menetys liikkuu uudelleen … älä vain rakastu muutaman päivän tuloksiin ja jatka sen tekemistä liian kauan!

Rasvan menetys myytti 3-“Haluan saada Newcastle United Paita sävyyn”

Mikään koulutus ei saa sinua “äänen”, koska sitä ei ole. “Väänin” saaminen tarkoittaa yksinkertaisesti lihasten rakentamista ja rasvan polttamista. Et voi sävyttää lihaksia enempää kuin voit maalata pilven. Sinun on rakennettava lihakset saadaksesi se ja olet polttanut rasvaa, jotta näet sen.

Minulle ”sävytys” on yksinkertaisesti tapa kuvata tehottomia koulutuksia. Se on henkilö, joka poimii painon, joka ei ole hänen lihaksilleen haastava, ja nosta se vain tarpeeksi epämukavuuden välttämiseksi kokonaan.

Ja sitten he ihmettelevät, miksi he eivät ole “äänitettyjä”, ja lopettavat kaiken kokonaan tekemisen, koska he eivät nähneet tuloksia.

Joten se on päivän julkisen palvelun ilmoitukseni. Älä ääni … nosta! Ja ole ylpeä lihaksesta, joka sinulla on … se antaa kehollesi todellisen muodon ja mikä saa sinut näyttämään terveelliseltä ihmiseltä!

Rasvan menetys myytti #4-High-Rep-kevyt harjoittelu on paras koulutustyyli rasvan polttamiseen

Tässä on asia … kevyt, korkean rep-harjoitus voi olla tehokas rasvan polttamiseen säilyttäen lihaksia, jos teet sen oikein. Jos leimat ympäri etkä työnnä itseäsi, FC Porto Paita et näe tuloksia.

Kokemukseni mukaan paras rasva-menetyksen koulutustyyli on sekoitus raskaampaa harjoittelua, massan ja voiman säilyttämiseksi sekä kevyempää, korkean rep-harjoituksen, joka keskittyy maitohappojen kertymiseen.

Kun maitohappo kertyy kehossa, tämä muuttaa verenkiertoon happamuutta (pH). Kehosi reagoi tähän erittämällä kasvuhormonia, joka on voimakas rasvanpoltto ja lihaksia säilyttäviä hormoneja.

Avain tämän tuloksen saavuttamiseen on, että sinun on työnnettävä itseäsi. Tämä ei ole kevyt helppoa korkean rep-koulutusta, joka ei suorita mitään. Tämä on kova kevyt, korkean rep-harjoittelu, joka palaa, kun teet sitä, polttaa, sitten saa sinut lopettamaan sarjat, koska et voi enää pitää kiinni painosta.

Se on tehokas korkean rep-koulutus rasvan menetykseen.

Rasvan menetys myytti #5-menettää rasvaa, sinun on täysin riistettävä itseltäsi rakastamasi ruokia

Täysin väärä. Sinun on hallita itseäsi etkä anna ruoan hallita sinua, mutta viimeinen asia, jonka haluat olla päässäsi laihduttaessasi, on se, että et koskaan voi syödä uudelleen rakastamiasi ruokia.

Koska kun alat miettiä sitä, se on kaikki mitä ajattelet.

Ja siinä tulee “huijausjauho” tai “ilmainen ateria” käsite. Kun olet rasvan menetysohjelmassa, sinun pitäisi itse asiassa syödä huijausateria, jossa syöt niitä ruokia, joita rakastat syödä, mutta olet Todennäköisesti kauhea sinulle :). Tärkeintä on, että suunnittelet, kun syöt näitä ruokia – et koskaan anna sen tapahtua vahingossa.

Suunniteltu huijaus on kevyet vuodet erilaisia kuin ruokavalion himon antaminen ja puhaltaminen. Suunniteltu huijaus antaa sinulle hallinnan ruoan saannista.

Ja hieno asia on, että kun olet jo jonkin aikaa ollut rajoitetussa syömissuunnitelmassa, huijaa ateria todella rohkaisee rasvan menetystä! Sisällytän aina huijausateriat jokaiseen kirjoittamasi rasvan menetysohjelmaan. Tarvitset sitä henkisesti ja hyödyt siitä Valencia Paita valtavasti fyysisesti.

Kun se tulee siihen, tieto on voimaa. Mitä enemmän tiedät tehokkaasta rasvan menetyksestä, sitä tehokkaampiRasva-menetyksesi ohjelmasi ovat!

Haluatko oppia uskomattoman tehokkaasta rasvan menetysohjelmasta, joka murskaa nämä 5 myyttiä?

#1-Se on ruokavalio, joka toimii#2-se sisältää kohdennettujen paastojen ja erittäin vähäkaloristen syömispäivien rasvan menetyksen nopeuttamiseksi#3-se on haastava painoharjoittelu, joka kirjaimellisesti muuttaa kehoasi… mies, nainen, nuori, vanha … se toimii Kaikilla!#4-Se sisältää korkean repuksen maitohappoharjoittelua kasvuhormonin lisäämiseksi ja rasvan sulamisen käytännössä.#5-Ohjelmaan on sisällytetty suunniteltu huijausruoat, joten saat aina nauttia rakastamasi ruokia!

Tarvitset aineenvaihdunnan nousun – nopea rasvan menetys…

Tämä on 36 päivän ohjelma, joka on suunniteltu pakottamaan erittäin nopeaa rasvan menetystä samalla kun voit pitää ja jopa saada lihaksia. Ei ole parempaa tapaa muuttaa kehosi nopeasti.

Aineenvaihdunta – nopea rasvan menetys

Rasva-menetysohjelma, jonka avulla voit itse rakentaa voimaa ja lihaksia? kuinka se on mahdollista?

Se on mahdollista tieteellisesti suunnitellulla ohjelmalla, joka valjastaa ja soveltaa oman luonnollisen aineenvaihdunnan todellista voimaa.

Oikealla harjoittelulla ja ravitsemuksella kehosi kykenee täysin rakentamaan lihaksia jopa rasvan menetysohjelmassa. Kehosi reagoi tiettyihin ravintoaineisiin ja tiettyihin koulutustyyleihin erittäin ennustettavissa olevilla tavoilla.

Hyödyntämällä kehosi luonnollisia reaktioita, oikea ohjelma ei vain maksimoi kasvuhormonin positiivisen rasvanpoltto- ja lihasten rakentamisvaikutukset, vaan myös maksimoi insuliinin anaboliset vaikutukset minimoimalla insuliinin mahdolliset kielteiset vaikutukset rasvanpolttoon.

Se on yhdistelmä, jolla on potentiaalia muuttaa kehosi huomattavasti lyhyessä ajassa!

Napsauta tätä juuri nyt oppiaksesi uraauurtavasta uudesta ohjelmasta, joka tekee täsmälleen tämän!

Metabolinen ylitys – nopea rasvan menetys.

————————————————————————-Airrornick Nilsson on online-henkilökohtaisen koulutusyrityksen varapuheenjohtaja Betteru, Inc. (). Hänellä on fyysinen tutkinto ja psykologia ja on keksinyt uusia koulutustekniikoita Morethanille 14 vuotta. Nick on kirjoittanut useiden kehonrakentamisen e -kirjat, mukaan lukien ”aineenvaihdunta – nopea rasvan menetys”, “parhaat harjoitukset, joista et ole koskaan kuullut” ja “Gluteus to Maximus: Build a Bight Butt Now!”, Kaikki käytettävissä olevat ATWWW. Fitness-eBooks.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.