6 Helppo vaiheet lihasmassan voitosi

Entä jos sanoisin sinulle, että vuosien ajan kestävyyden koulutusmenetelmät ovat kasvaneet, joilla ei ole tieteellistä näyttöä niiden tukemiseksi. No, heitä on lukuisia, tee itsellesi palvelus, katso tämän lihasmassan ääriviivat tarjoamia tosiasioita, jotka hankkivat periaatteet ja käsittävät oman mielesi. Alla löydät kestävyyskoulutuksen tieteelliset ohjeet, jotka ovat aina olleet olemassa jo pitkään, mutta niitä ei nykyään noudateta lukuisia ensisijaisia virranharjoittelujärjestelmiä.

1. Rajoitettu energiataso

Voimaharjoitteluohjelman tulisi olla niin lyhyt ja helppo, koska sinulla on vain rajoitettu määrä energiaa harjoittelua kohti.

Tieteelliset tutkimukset paljastavat, että verensokeritasot (energia) alkavat ehtyä 30 minuutin kuluttua, joten harjoittavan valinnanvarausta sekä niiden suorittamiseen kuluvaa aika on ratkaisevan tärkeää.

Se, Jalkapallo Paita mitä sinun pitäisi pyrkiä, stimuloi lukuisia lihasmassakuituja lyhyimmässä saatavilla olevassa ajassa.

Verensokeritasosi ehtyy korkean intensiteetin harjoituksen jälkeen (yleensä välillä 20 – 30 minuuttia) ja pidä mielessä, että vaadit energiaa toipua harjoituksen jälkeen.

Tekniikka on tarjota itsellesi korkea intensiteetti harjoitus ennen verensokeritason ehtymistä, samoin kuin silloin olet tarjonnut kehollesi harjoituksen, joka sen on saatava mahdollisimman suurimman määrän lihasmassa.

2. Progressiivinen ylikuormitus

Progressiivinen ylikuormitus on ensisijainen harjoitusperiaate, jonka vaaditaan olla tietoinen ostosta saadaksesi tulokset, jotka olet kestävyyden koulutuksen jälkeen.

Kaksi monia välttämättömiä kohtia ovat: • Suorita harjoitus ihanteellisella tekniikalla • Paina yleiseen epäonnistumiseen, kun teet sarjaa ja ylikuormittaa painoa palkin asteittain. (Ylikuormittaa kohdennetut lihakset siihen, mitä siellä käytettiin)

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että kun vartaloa korostetaan korkean intensiteetin harjoittelusta sen tyypillisten vaatimusten ulkopuolella, keho mukautuu näihin uusiin parannetun vahvuuden vaatimuksiin.

Kun sanon ”normaalit vaatimukset”, tarkoitan, mitä stressiä/voimaa kehosi käytetään nyt.

Esimerkki: Sarja, jonka olet suorittanut viime viikolla täsmälleen samaa menetelmää ja painoa, kehosi on nyt sopeutunut. Jos pysyt tällä tasolla, lihakset eivät lopulta ole vahvempia tai isompia, joten tässä progressiivisella ylikuormituksella on suuri osa.

Kun Santos Laguna Paita lihakset ovat sopeutuneet tiettyyn painoon, on aika ylikuormittaa niitä vielä enemmän (lisää paljon enemmän painoa, nopeutta, toistoja). Vaaditaan jatkaa tämän ylikuormitusprosessin toistamista, jos haluat päätyä vahvemmaksi.

Muista hyödyntää aina hyvää tekniikkaa menetelmää ei tule koskaan uhrata lisäkuorman vuoksi.

3. Koulutustiheys

Valitettava totuus on, että kehonrakennuksen kirjoissa ja aikakauslehdissä (ja tähtien hyödyntämillä) näkymättömällä suuren määrän koulutuksella ei ole merkitystä suurimmalle osalle väestöstä ja sillä on järkyttävä epäonnistuminen.

Mikä on hienoa Joe Starille, ei todennäköisesti ole sinulle hienoa. Kaikilla on erilainen genetiikka; Monilla meistä on huono genetiikka, samoin kuin eivät ota steroideja, kuten tähtiä.

Ainoa menetelmä, jonka suurin osa meistä voi saada minkä tahansa tyyppisiä hyötyjä, on suorittaa lyhyet intensiiviset harjoitukset, joita on noudatettava pitkiä lepojaksoja varmistaaksemme, että emme ylitä.

4. Yli kompensaatio

Monet ympäri maailmaa tehdyt tutkimukset ovat osoittaneet selvästi, että kestävyyskoulutuksen toipuminen on paljon enemmän lepoaikaa kuin aiemmin ajateltiin.

Harvoin, lyhyen, voimakkaan painoharjoittelun, jota noudatetaan tarvittavan ajan toipua ja lopulta vahvempi, tarvitaan käytännön lihaksen lisäämiseksi.

Tässä on mitä vaadit tekemistä – anna kehollesi riittävästi palautumisaikaa ylikuormittamiseen, jotta voidaan varmistaa, että lihakset voivat muuttua uuteen kestävyyteensä ja kasvuun.

5. Harjoittele valinta voimakkuuden vuoksi

En voi jännitystä riittävästi siitä, kuinka liikuntavalinta on ehdottoman ratkaisevan tärkeä. On vain muutamia harjoituksia, joita todella vaadit suorittamaan. Nämä harjoitukset koostuvat monen nivelliikkeistä.

Nämä erityiset harjoitukset ovat kaukana poikkeuksellisista eristysharjoituksista (työskentelevät 1 lihasmassaryhmä kerrallaan), koska sinua tarvitaan hyödyntämään paljon enemmän lihaksia jokaisesta lihasmassaryhmästä.

Hyödyntämällä näitä harjoituksia koko kehosi työskentelee ahkerasti.

6. Visualisointi

20 vuoden aikana teollisuudessa olen huomannut, Arsenal FC Paita että tämä alue on ylivoimaisesti eniten laiminlyöty valtavirran terveys ja hyvinvointi sekä fyysiset kunto -ammattilaiset …

Suurin osa kirjoista tai ohjelmista keskittyy lihasmassan hankkimiseen tai rasvan menettämiseen sekä täysin huomiotta asioiden henkisen puolen.

Kouluttamalla henkistä määritelmääsi fyysisen kehosi lisäksi voit vielä enemmän kehitystä lihasmassan kasvussa.

Nyt kun ymmärrät nämä vahvuusrainatNG -periaatteet asettavat ne testiin suoraan pois ja lopettavat aikaasi kuntosalilla.

* Tämä lyhyt artikkeli on erityinen Ironmagazine.com -sivustolle, lisääntyminen kaikenlaisessa tyypissä ilman aikaisempaa suostumusta on ehdottomasti kielletty.

_________________________________________________ Hän on kouluttanut ihmisiä urheilijoista kehonrakentajiin. Tämä ”Down Under” -sarjan kunto -ohjaaja uskoo hyödyntämään tieteellisiä periaatteita koulutukseen. Gary toteaa, että “kuten elämässä, koulutuksessa: helpoin on aina paras.” Hän uskoo kestävyyden koulutusohjelmiin, jotka ovat lyhyitä ja yksinkertaisia, mutta enimmäisvoimakkuus.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.