Yksi paljon enemmän holvista – amatööritaisteluurheilu OAC: n lainkäyttöalueen ulkopuolella

, jotka lisäävät tämän sivuston arkistoa, joka käsittelee Kanadan taisteluurheilulajeja, tuomion hyödyllisiä syitä jaettiin äskettäin kanssani, jotka koskevat Ontario Athletics Control Acting -sovelluksen nojalla syytteitä, jotka koskevat syytteitä Ontario Athletics Control Act -sovelluksen nojalla. Amatööri potkunyrkkeilytapahtuman hoito.

Vuoden 2010 tapauksessa (hänen majesteettinsa kuningatar v. McNamara) vastaajat pitivät kaksi potkunyrkkeilyä, ja Watford FC Paita heitä syytettiin “ammattikilpailun tai nyrkkeilynäyttelyn järjestämisestä ilman lisenssin valtaa” Ontarion yleisurheilun valvontalain nojalla. Tuomioistuin kuuli Ontarion urheiluvaltuutetun Ken Hayashin, joka todisti, että hän ei lisensoi tapahtumaa, mutta vahvisti myös, että hänellä ei ole vastuuta valvoa amatööritapahtumia. Tuomioistuin kuuli myös pockboxing Ontario Associationin (vapaaehtoisen maakunnan urheilujärjestön) presidentti, joka todisti, että heidän organisaationsa ei pakottanut tätä tapahtumaa.

Tuomioistuin totesi, ettei ole todisteita siitä, että tapahtuma olisi ”ammattitaitoinen”, sellaisena kuin se on määritelty laissa ja puuttui sellaisista todisteista, Barcelona Paita että Ontarion urheilukomissaarin lainkäyttövalta ei käynnistynyt. Tuomiossa implisiittinen on, että Ontarion valvontaa ei myöskään tarvinnut olla yleisurheilun valvontalain mukainen. Annettaessa ehdotusta, joka koskee kannetta ja hylätä syytökset, tuomioistuin toimitti seuraavat syyt:

Laki on selvää, että ammattilaiset ovat henkilöitä, jotka kilpailevat panospanosta tai julkisista varoista. Tuomioistuin SSC Napoli Paita ei kuullut mitään todisteilla syytteestä, että potkurit, jotka olivat läsnä kahdessa tapahtumassa 19. kesäkuuta 2008 ja 28. syyskuuta 2008, olivat ammatillisia, lisensoituja taistelijoita. Ei ole todisteita sen päättämiseksi. Ja ostaessaan tuomioistuimelle tämän asian jatkamisen, sen olisi pitänyt kuulla se. Ja se on olennainen osa latausta. Joten ei-pukujen liike on raastettu. Tuomioistuin aikoo hylätä syytteet.

Löydät täydellisen kopion tuomion syistä – hänen majesteettinsa kuningatar v. McNamara

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Miksi amatööri sekoitettu taistelulaji on edelleen laitonta Ontariojune -ohjelmassa 17, 2013 “Amatööri MMA Law”
Ontario laillistaa Muay Thai-, potkunyrkkeilyn ja Amateur Combat SportsJune -joukon isäntä “Ontarion yleisurheilun komissaari”
Ontarion budjetti ehdottaa, että taisteluurheilun ”laajempi valikoima” on tulossa 12, 2019 “Ontarion yleisurheilun komissaari”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.