23 000 dollarin tuomio UFC 157 Piratismi

vahvistettiin tämän sivuston arkistoiduihin viesteihin, jotka käsittelevät UFC: n palkkiota näkymää merirosvousta, Yhdysvaltain käräjäoikeus D. Arizona julkaisi äskettäin tuomion syyt kaupallisen merirosvouksen jälkeen 23 000 dollarin laiminlyöntituomiota, joka pidettiin 23 000 dollarin laiminlyönnissä. UFC 157.

Äskettäisessä tapauksessa (Joe Hand Promotions, Inc. v. Manzo) vastaaja näytti UFC 157: n ravintolassaan ostamatta kaupallista alalisenssia Sport Club Internacional Paita kantajalta. Kantaja haastoi ja sai laiminlyöntituomion 23 000 dollarin summana. Vastaaja siirtyi tuomion kumoamiseen, mutta pyyntö hylättiin tuomioistuimen mukaan, jonka mukaan heidän vastauksensa oikeusjuttuun ei alun perin vastausta.

Vanhempi käräjätuomari John Sedwick antoi 23 000 dollarin palkinnon suorittaessaan seuraavat syyt:

Täällä Manzo väittää olevansa laillisesti hienostunut siinä mielessä, että hän on tietoinen tarpeesta vastata hänen kokemuksensa valitukseen menneisyyden nostamisesta. [21] Itse asiassa Manzo toteaa, että sama kantaja on haastanut hänet tässä tapauksessa, ja aikaisemmin hän palkkasi asianajajan ja vastasi valitukseen. Hän kertoo tuomioistuimelle, että jos hän olisi ”tajunnut, että [th] on aloitettu, [hän] olisi ilmestynyt ja puolustanut.” [22] Mutta tietue kiistää tämän vaatimuksen. Vastaajien omat todisteet osoittavat, että heidät annettiin todellisesta ilmoituksesta tästä toiminnasta, kun prosessipalvelin jätti valituksen kopiot Manzon toimistopäällikön kanssa. Lisäksi kantajan hakemus virkamiehen laiminlyönnistä toimitettiin vastaajille postitse, samoin kuin sen laiminlyöntituomiota koskeva hakemus. Vastaajat eivät väitä, että he eivät ole saaneet näitä asiakirjoja. Vastaajat eivät tarjoa selityksiä sille, miksi he veivät yli vuoden kuluttua siitä, kun kantajan ehdotustuomiota koskeva ehdotus ilmestyi tässä tapauksessa. Koska vastaajat ymmärsivät toimimattomuuden seuraukset ja he eivät tarjoa vilpittömässä mielessä selitystä heidän käyttäytymiselle, tuomioistuimen on oletettava, että he toimivat vilpillisesti mahdollisen vastuun viivästymiseksi. Tämä syyllinen käyttäytyminen tekee heidän toimimattomuudestaan ​​anteeksiantamattoman. [23]

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

UFC 119: n merirosvous River Plate Paita johtaa 4800 dollarin vaurioiden arviointiin 10, 2016 “Piratismi”
3 600 dollaria UFC 157 -piratismista myönnetyistä vahingoista ”Yksityinen hyväntekeväisyysjärjestö” 17. helmikuuta 2016 “Piratismi”
UFC Jalkapallo Paita 157 Piratismi johtaa 2 900 dollarin vaurioiden arviointiin 29, 2017

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.