Koulutuksen ensimmäinen päivä

Olen päättänyt aloittaa harjoitteluni vähän aikaisin, koska matkustan vähän seuraavien kuukausien aikana ja kaipaan joitain välttämättömiä juoksuja. Toivottavasti etumatka helpottaa joitain maratonin harjoitusstressiä! Olen kunnossa, kun puuttuvat joitain juoksuja tai tekemällä FC Porto Paita ne toisella hetkellä, jotta voin keskittyä elämään elämääni?

Vaihdin päivät niin, että pitkät juoksuni putoavat lauantaina ja lepopäivät putoavat sunnuntaisin. Näin pidän siitä, koska minulla on yksi päivä nukkua viikonloppuisin plus, Ben ja minä voimme ilahduttaa laiskoja sunnuntai -aamuisin.
Uusimmat videoni

Kasvonaamio juoksua tai kävelyä ulkona vinkkejä
Kasvomaski -ehdotukset juoksemiseksi tai Ajax Paita kävelemiseksi ulos Coronavirus -puhkeamisen aikana. Onko sinun käytettävä kasvonaamaria Tunisian Jalkapallomaajoukkue Paita ja parhaita vaihtoehtoja juoksijoille.

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
5 minuutin juoksu lämmitä a
05:34

Elää
00:00
08:21
07:15

Joten, tänään on lepopäivä! Ha! Tämä maratonin koulutus on toistaiseksi kakku? (Odota vain, kunnes pääsen pitkään juoksuun, missä lupaan vihaan juoksua ja harkitsen lopettamista …)

Maratonikoulutuksen ensimmäisen päivän lisäksi aion myös muuttaa polttoainetta harjoittelua varten. 4 tunnin murtamisen lisäksi haluan myös ylittää maalilinjan 145 puntaa (en ole jumissa tiettyyn lukumäärään, mutta haluan olla 10 kiloa vähemmän kuin olin PR: ssä).

Kun olen ollut poissa kaupungista viime viikolla, minun oli vaikea päästä takaisin raiteilleen. Syöin edelleen kuin olisin lomalla liian lukuisilla herkkuilla.

Suunnitelma on 1.) Leikkaa sokeria (yritän pitää välipaloja alle 9G annosta . ?

Aamiainen – tein munan sekoituksen sienten, tomaattien, sipulien ja pinaatin kanssa. tarjoillaan käärellä.

Plus paljon vesimelonia. Paljon.

Hyvää sunnuntaista – rentoutua ja ilahduttaa?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.