Miksi teen tämän itselleni

Hei! Minulla on tänään muutama tunnustus. Tunnen epäilemättä paljon parempaa vuotavan ruuansulatuskanavani verkossa papin yli, joten yhden teistä on annettava minulle parannukseni kommentteissa. Niille teistä, jotka eivät tunne katolista tunnustusta, sen on oltava jotain 2 isäämme, 6 Hail Marys ja jotain muuta näiden linjojen mukaisesti. Kiitos.

Juoksessani tänä aamuna näin Tobyn. Aioin pysähtyä ja kertoa hänelle “hei”, mutta siellä oli joitain kävelijöitä, samoin kuin en halunnut heidän ymmärtävän, että olemme ystäviä. Ei ole niin, että olen hämmentynyt Tobystä, en vain ymmärrä, pitäisikö hän minusta sellaista, joten en halunnut tehdä kohtausta.
Viimeisimmät videot

Kasvonaamioideat juoksemiseen ja ulkona kävelyyn
Kasvomaski juoksemiseen ja kävelemiseen ulos Coronavirus -puhkeamisen aikana.
Vaaditatko naamion käyttämistä? Mikä naamio on paras sekä juoksijoille että kävelijöille?

Tutustu hienoimpaan naamariin.
Lisäksi CDC: n ehdotukset siitä, milloin Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita naamaria käytetään, ja millaista COVID19 -puhkeamisen aikana.
Lisää RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
5 minuutin juoksu lämmitä a
05:34

Elää
00:00
08:21
07:15

Sitten näin hänet kodin edessä ja olin menossa tarjoamaan hänelle lil -naarmu, kun tajusin, että hän oli tyyppinen lähellä etuovea niin kuin se oli auki. Uskon, että tämä on hänen talonsa. Joten nyt kun tajusin missä hän asuu, tunnen olevani stalker. Kissan stalker. Samoin ymmärretään outoksi.

Joka tapauksessa. Minulla oli hieno juoksu! Tein tänä aamuna tempo -juoksun mieluummin litteällä silmukkaa 1 mailin lämmittelyllä, 5 tempolla ja mahtavalla alaspäin.

Koska ajoin mieluummin alueelleni, pakatin paljon nesteytystä. Juon paljon.

Eilen olin kiireessä aamulla, joten tein nopean ympäristöystävällisen smoothien ottaakseni mukaan tapaamiseen. Olen palannut rakastamaan mansikkaproteiinijauhetta tällä viikolla. Uskon, että olen vain uskomattoman mansikan mielialassa millä tahansa ihanteellisella.

Postin jälkeen osuin Whole Foodsin kuumaan baariin. Vitsin, että Whole Foods -salaattibaari on suosittu ravintolani. Pidän siitä, että voin saada pureman tai kaksi erilaista asiaa. Se on kuin buffet, jolla on uskomattoman kallista orgaanista ruokaa, samoin kuin kaiken mitä-syömisen sijaan se on todella kaikki mitä voit-afford-se estää minua menemästä niin hulluksi sen kanssa.

Onneksi keskiviikko on myyntipäivä ruokabaarille ja se on 1,50 dollaria normaalista hinnasta. Puomi. Tämä on ainoa päivä, jolloin voin vahvistaa menemisen nyt.

Yksi entisistä kollegoistani selitti, että “Whole Foods -salaattibaari maksaa yhtä paljon kuin juustokakkutehtaan salaatti, mutta sinun on kuitenkin saatava se itse ja syödä se pahvilaatikosta!”

Tuo henkilö puhuu totuuden.

Mutta palaan edelleen lisää. Hitto Wf! Pidän siitä!!

Tunnustus # Jotain – kun sain ruokamyrkytyksiä Whole Foods Hot Barista (se oli sekä suuri että kamala), samoin kuin palasin edelleen siihen sijaintiin. Miksi olen pahin?

Yritän aina olla tietoinen siitä, mitä saan, joten en rikko pankkia, mutta päädyn silti kalliiseen lounaan. No, ainakin minulla on 600 pakkausta maissi tortillaa täyttääkseni minut, kun olen poissa ruokakaupasta?

Kun kaikki rahat menivät orgaaniseen lehtikaalin salaattiin, toivon, että Vegas ei odota minun maksavan hänelle stimuloinnin vartioinnista, kun sävelsin tämän viestin …

Kysymys: Whole Foods -salaattibaari – kuten se? meh? pidä siitä? Vietti elämäsi kustannussäästöihin siihen?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Suurin juoksija loma -lahja opas 2020

Suurin juoksija loma -lahja opas 2020

Äärimmäinen lahjaopas juoksijoille 2020 -luettelo. käsitteet ftai jokainen juoksijatyyppi. Varusteet, katselut, hauskoja mukeja ja enemmän

Mitä söin Schalke 04 Paita tänä viikonloppuna, samoin kuin parasta juoksua sekä marraskuun syömistä

Mitä söin tänä viikonloppuna, samoin kuin parasta juoksua sekä marraskuun syömistä

Hei!! Miten menee? Mitkä ovat ensisijainen osa kuukautta? Tarkalleen kuinka paljon juoksit? Kuinka paljon syöt? Miksi olen a

15 Nopea pre -juoksua välipalaideoita

15 Nopea pre -juoksua välipalaideoita

Mitä syödä ennen kuin juokset, samoin kuin milloin syödä. 15 Pikavalmistuskonseptia uusille juoksijoille ja koulutus puolimaratonille

Mitä söin tänään ruokapäiväkirja – Marathon Training Week 4

Mitä söin tänään ruokapäiväkirja – Marathon Training Week 4

Mitä syön päivässä. Ruokapäiväkirjan juokseva blogikoulutusviikko 4. Aamiainen, lounas, illallinen sekä välipaloja sekä muistiinpanoja

Uusi kuuma kastike pakkomielle peri peri -kastike

Uusi kuuma kastike pakkomielle peri peri -kastike

Uusi kuuma kastike sinun täytyy kokeilla. Paras valkosipuli Keskimääräinen lämmin kastike fantastinen Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita missä tahansa – salaatit, voileivät, burritot, taco

Valentine for juoksijoille-tulosteet ja meemit haluamasi juoksijalle

Valentine for juoksijoille-tulosteet ja meemit haluamasi juoksijalle

Hauska ystävänpäivä juoksijoille. Meemit sekä tulostettavat Ystävänpäiväkortit Instagramille. Pidän sinusta hitaasti hauskaa juoksuautoa

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.